Skip to main content

Kunst van Fred Knaake

Kunstroute Beuningen – 16 en 17 sept. 2023

Op 16 en 17 sept jl. kon men op 33 locaties in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen, kunstwerken bewonderen bij diverse kunstenaars.
Op de fiets en aan de hand van een kaart, waren de ateliers makkelijk te vinden mede door de herkenbaarheid van de speciale vaandels.

De schilder Fred Knaake, onze medecursist van de kunstwerkgroep, deed voor het tweede jaar mee. Fred is een natuurliefhebber en dat zie je terug in zijn werk. Hij laat de dieren zo van zijn doek aflopen of vliegen! Naast deze onderwerpen schildert hij nog meer. In zijn tuinhuis en tuin kon men de werken die hij de afgelopen jaren maakte, bewonderen.

Kijk voor al zijn werk in de galerie

Nieuwe oogst najaar 2023

Hier zie je de laatste werken. Word je door een schilderij geraakt of denk je: ‘Die hoort echt in mijn huis!’,
stuur dan een mail voor contact met de kunstenaar/kunstenares.

De schilderijen zijn ook te bezichtigen in de galerie op deze site bij de kunstenaar/kunstenares zelf.

Christa Van Geijn
Dinie Megens
Karin Van Olderen
Thea V D Logt

Workshop ‘Abstract schilderen’

De belangstelling voor de workshop ‘Abstract schilderen’ op vrijdagmiddag 29 november 2019 was een beetje te groot voor één dagdeel. Vandaar dat ook in de ochtend de mogelijkheid bestond deze workshop te volgen.

Er wordt tijdens de reguliere cursus voornamelijk figuratief gewerkt. Hierbij ga je uit van een vast voorbeeld : Of live, zoals bij de onderwerpen van het introductieprogramma, of van een foto of een ander geprint voorbeeld naar eigen keuze.

Om zo nu en dan even uit die “comfortzone” te komen, organiseert kunstwerkgroep.nl regelmatig workshops ‘Abstract schilderen’ Hierbij worden de verschillen, maar zeker ook de overeenkomsten tussen beide benaderingen door Ab uit de doeken gedaan. Vervolgens gaan de deelnemers met Acryl op een groot doek los!

En dat dit geweldig leuke, mooie en waanzinnig diverse werken oplevert zie je hierbij. Bovendien – net zo belangrijk – wordt het altijd een enorm gezellige boel, bij de ‘schouw’ achteraf !!

Schilderen bij Kunstwerkgroep van Ab Krook – een impressie

  • kunstwerkgroep-15
  • kunstwerkgroep-16
  • kunstwerkgroep-21
  • kunstwerkgroep-28
  • kunstwerkgroep-25
  • kunstwerkgroep-24
  • kunstwerkgroep-20