jenny-van-zoelen

Jenny van Zoelen

In januari 2017 ben ik, Jennie van Zoelen, bij Ab op schilderles gegaan. Hij leerde mij hoe je iets op papier of op een doek krijgt. Ook leerde hij mij hoe je iets echt kan laten lijken door te spelen met schaduw en licht en donker.

Een realistische horizon tekenen bleek moeilijker dan ik dacht, maar door wat aanwijzingen van Ab kwamen er creaties op het doek waar ik nooit van dacht dat ik dit kon schilderen.

Door verschillende technieken kreeg ik steeds meer plezier in het schilderen, Ab leerde mij dat je zelfs met behulp van een creditcard en een paletmes mooie effecten kan creëren. Door de cursus krijg ik steeds meer plezier in het schilderen.

Tot op heden schilder ik met acrylverf, maar wil graag nog ontdekken hoe het is om te schilderen met olieverf.

Ab Krook 
tel: 06 38 31 46 90

e-mail: abkrook@live.nl

IBAN : NL 65 INGB 000 951 98 85
t.n.v. Kunstwerk te Echteld.